Ingrediënten *
- 2 el olijfolie
- 300 g rundergehakt
- 1 tl kerriepoeder
- 600 g gesneden spitskool (zak à 300 g)
- 100 g smeerkaas (naturel)
- 8 tortillawraps tomaat (pak)
Bereiden
Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt in 3 min. rul. Voeg het kerriepoeder en de spitskool toe en bak in 4 min. beetgaar. Breng op smaak met peper en zout.
Verwarm ondertussen de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk ze met de smeerkaas. Verdeel het gehakt over de wraps en rol ze op. Serveer meteen.
Bewaartip:
Laat de wraps afkoelen, verpak ze in vershoudfolie en maak er een avondpicknick van!
Hoofdgerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 595 kcal
- eiwit 29 g
- koolhydraten 50 g
- vet 30 g - waarvan verzadigd 13 g
- natrium 650 mg
- vezels 6 g