Wat heb je nodig
- 4 naanbroden
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 rode uien, gesneden
- 1 blik (400 gr) tomatenblokjes (of 2 grote verse tomaten, in stukjes)
- 2 theelepels patak currypasta
- 2 eetlepels kerriepoeder
- 200 gr salade kaasblokjes, uitgelekt
- 700 gr spinazie à la crème
Hoe maak je het
Verwarm de oven voor om het naanbrood af te bakken en bak ze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een pan en bak hierin de ui goudbruin. Voeg de tomatenblokjes, currypasta, en het kerriepoeder toe en roerbak 1 minuut. Schep de spinazie erbij en laat deze al roerend ontdooien. Schep de kaasblokjes erdoor en warm ze mee. Serveer de spinaziecurry samen met de naanbroden.
Lekker met een supersnelle tomatensalsa.
Bron recept: www.allrecipes.nl