Macaroni met bloemkoolroosjes

Ingrediënten:

  • 350 g macaroni grande (Biologisch)
  • 600 g bloemkool roosjes
  • 2 el olijfolie
  • 2 tenen knoflook, geperst
  • 125 ml crème fraîche
  • 1 el basilicum, fijngesneden
  • 100 g geraspte oude kaas

Bereiding:

Kook de pasta in ruim kokend water met zout beetgaar en giet hem af. Kook de bloemkool roosjes in weinig water met zout 2-3 minuten. Giet de bloemkool af en laat de groente goed uitlekken. Verhit in een wok de olijfolie. Bak de bloemkool roosjes al omscheppend in 3-4 minuten knapperig gaar. Voeg de knoflook met de crème fraîche, het basilicum en zout en peper naar smaak toe. Schep de pasta met de helft van de kaas door de bloemkool en verwarm het geheel nog 1 minuut. Schep de pasta in 4 kommen of diepe borden en bestrooi met de rest van de kaas.

 

 

You have no rights to post comments