Ingrediënten
- 1 zak broccoliroosjes (300 g)
- 1 zak kleine krieltjes (450 g)
- 4 el olie
- 2 x 200 g varkensschnitzel (in reepjes)
- 2 teentjes knoflook (fijngesneden)
- 2 appels (in heel dunne reepjes)
- 1 tomaat (in blokjes)
Bereiden
Snijd de broccoliroosjes heel klein. Kook de krieltjes gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 el olie in de wok en roerbak hierin het vlees op hoog vuur in 4-5 minuten bruin en krokant. Breng het vlees op smaak met zout en (versgemalen) peper en neem het uit de wok. Verhit nog 2 el olie en roerbak hierin de broccoli met de knoflook 4 minuten. Voeg de appelreepjes en het vlees toe en bak het geheel al omscheppend nog 4 minuten. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Roer de tomaat erdoor en serveer direct met de krieltjes ernaast.
Hoofdgerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 395 kcal
- eiwit 28 g
- koolhydraten 30 g
- vet 18 g