Ingrediënten
- blikje tonijn, naturel
- 150 g pasta
- ¼ courgette
- 1 tomaat
- 1 winterwortel
- 3 blaadjes ijsbergsla
- handje rucola
- 2 augurken
- 1 el kappertjes
- 10 olijven
- 1 el rode pesto
- 2 el mayonaise
- 1 el Italiaanse kruiden
- 2 eieren
- zout & peper
Bereiding
Snijd de courgette, tomaat en winterwortel in blokjes. Breng water aan de kook voor de groente en voor de pasta. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de groente een minuut of 7. De eieren kun je of bij de pasta of bij de groente mee koken.
Giet de pasta en groente af en meng deze in een grote schaal. Laat de eieren schrikken, pel ze en snijd ze in plakjes.
Maak de tonijn fijn, snijd de augurken in blokjes, de olijven in tweeën en de sla in stukjes. Meng dit, met de rucola, door het pastamengsel. Voeg rode pesto, mayonaise en Italiaanse kruiden toe. Breng op smaak met zout en peper en garneer met de eieren.