Eicurry met vadouvan

Ingrediënten

  • 300 g snelkookzilvervliesrijst
  • 4 eieren
  • 300 g broccoliroosjes
  • 2 el zonnebloemolie
  • 2½ el vadouvan
  • 400 ml kokosmelk
  • 250 g cherrytomaten
  • 15 g koriander

Bereiden

Breng een pan water aan de kook, voeg de rijst en eieren toe en kook 8 min. Neem de eieren uit de pan en laat schrikken onder koud stromend water. Giet de rijst af en laat met de deksel op de pan 5 min. staan.

Snijd ondertussen de broccoliroosjes in vieren. Verhit de olie in een wok en roerbak de vadouvan ½ min. Voeg de broccoli toe en roerbak 1 min. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook. Laat op middelhoog vuur 5 min. koken. Halveer de tomaten, voeg toe en verwarm nog 1 min. Breng op smaak met zout.

Pel ondertussen de eieren en halveer ze. Leg de eieren in de curry en serveer met de rijst en koriander.

 

Bron: recept en foto

You have no rights to post comments