Gewokte broccoli met garnalen

Ingrediënten

  • 600 g broccoli (in kleine roosjes)
  • 250 g noedels
  • 300 g wokgarnalen
  • 1 zakje bosui (3 stuks)
  • 3 el zonnebloemolie
  • 2 el gele curry
  • 15 g korianderblaadjes
  • 15 basilicumblaadjes
  • 2 el vissaus
  • 2 el sesamzaadjes

Bereiden

Kook de broccoli in water met zout 4 min. Giet af in een vergiet en laat goed uitlekken. Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal. Snijd de bosui in schuine stukken van 3 cm. Verhit 1 eetlepel zonnebloemolie in een wok en bak de curry een 1/2 min. Voeg de broccoli en garnalen toe en bak 4 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om.

Snijd de kruiden fijn en schep met de vissaus, de zonnebloemolie en de sesamzaadjes door de noedels. Serveer samen met de broccoli en garnalen.

 

You have no rights to post comments