Foto: Argileku
Leuk! Leuk! Leuk! Dat was het eerste wat er in mij opkwam toen ik de bovenstaande tekst op het wereld wijde web ontdekte. En daarna dacht ik: gin-tonic? Volgens mij heb ik dat nog nooit gedronken laat staan dat ik er mee heb gekookt. En dat terwijl gin helemaal hip schijnt te zijn in 2015.
Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik ook nog nooit een product via Groupon heb aangeschaft maar een account was snel gemaakt. De bevestigingsmail lag net zo snel in mijn mailbox. Nu is het wachten tot 10 september, dan ontvang ik het receptenboekje (twee recepten met gin én twee recepten met gin-tonic) in pdf-vorm op het mailadres waar ik mij mee heb aangemeld.
Ben jij ook nieuwsgierig naar het kookboek(je) van Jeroen Bavelaar?
Klik dan snel door en vraag Shaken & Koken met Gin aan. Of verlekker je aan de tongstrelende gerechten die in Michelinster-restaurant de Posthoorn geserveerd worden. Want, je kunt jezelf natuurlijk laten verwennen en een arrangement boeken. Gewoon omdat het kan ;-)
Website: www.posthoorn.eu