Gratis Shaken & Koken met Gin receptenboekje van Michelinster-restaurant de Posthoorn

gin kookboek

Foto: Argileku

Leuk! Leuk! Leuk! Dat was het eerste wat er in mij opkwam toen ik de bovenstaande tekst op het wereld wijde web ontdekte. En daarna dacht ik: gin-tonic? Volgens mij heb ik dat nog nooit gedronken laat staan dat ik er mee heb gekookt. En dat terwijl gin helemaal hip schijnt te zijn in 2015.

Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik ook nog nooit een product via Groupon heb aangeschaft maar een account was snel gemaakt. De bevestigingsmail lag net zo snel in mijn mailbox. Nu is het wachten tot 10 september, dan ontvang ik het receptenboekje (twee recepten met gin én twee recepten met gin-tonic) in pdf-vorm op het mailadres waar ik mij mee heb aangemeld.

Ben jij ook nieuwsgierig naar het kookboek(je) van Jeroen Bavelaar?

Klik dan snel door en vraag Shaken & Koken met Gin aan. Of verlekker je aan de tongstrelende gerechten die in Michelinster-restaurant de Posthoorn geserveerd worden. Want, je kunt jezelf natuurlijk laten verwennen en een arrangement boeken. Gewoon omdat het kan  ;-)

Website: www.posthoorn.eu

 

Mickey

Eten en drinken in Berlijn

Eten in Berlijn

Drinken in Berlijn

Het is even stil geweest want stedentrip Berlijn. Eigenlijk had ik vooruit moeten plannen. Helaas zit dat nog niet zo in mijn systeem. Maar zie, een selectie van het voedsel en dranken die we in Berlijn genuttigd hebben ... ;-)

Mickey

Bewaar jij de overgebleven jus?

Jus bewaren in ijsklontjesvorm

Stel. Je hebt een heerlijk stoofpotje uren laten pruttelen. Het vlees smaakt goddelijk en smelt op je tong. Bij wijze van spreke dan hè. De jus smaakt voortreffelijk bij het gerecht. MAAR … na de maaltijd heb je héél véél jus over. Wat doe je dan?

Juist! Je pakt een ijsblokjesvorm en vult deze met de jus. In mijn geval is één juslepel ook één blokje (bevroren) jus. Op deze manier hoef je niet noodgedwongen naar pakjes met jusvervanger op zoek te gaan. Nee, je hebt altijd een mix van zelfgemaakte jus op voorraad. Erg lekker dus.

Een tip om te onthouden of juist niet?

 

Mickey